4 db mézeslap, a vajkrémhez: 15 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 5 dkg vaníliás cukor, 1 tábla Katica tortabevonó a pudinghoz: 1,3 l víz vagy tej, 15 dkg vanília puding, 20 dkg cukor
Egy liter vizet felforralunk a cukorral, majd gyors keverés mellett hozzáöntjük a 3 dl vízben elkevert 15 dkg pudingot. Tartalék lángon addig főzzük, míg besűrűsödik. Mikor kihűlt, habverővel krémesre keverjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Az azonos hőmérsékletű vajkrémet és pudingot habverővel jól összekeverjük, és három részre osztjuk. Egy mély tepsiben a lapokat, és a krémet felváltva rétegezzük. Hideg helyen vagy hűtőszekrényben puhulásig pihentetjük. A tetejét szeletelés előtt bevonjuk tortabevonóval, vagy csak egyszerűen porcukrozzuk.