SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 603

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Mézes zserbó

    4 db mézeslap, a vajkrémhez: 15 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 5 dkg vaníliás cukor, 1 tábla Katica tortabevonó a pudinghoz: 1,3 l víz vagy tej, 15 dkg vanília puding, 20 dkg cukor

    Egy liter vizet felforralunk a cukorral, majd gyors keverés mellett hozzáöntjük a 3 dl vízben elkevert 15 dkg pudingot. Tartalék lángon addig főzzük, míg besűrűsödik. Mikor kihűlt, habverővel krémesre keverjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Az azonos hőmérsékletű vajkrémet és pudingot habverővel jól összekeverjük, és három részre osztjuk. Egy mély tepsiben a lapokat, és a krémet felváltva rétegezzük. Hideg helyen vagy hűtőszekrényben puhulásig pihentetjük. A tetejét szeletelés előtt bevonjuk tortabevonóval, vagy csak egyszerűen porcukrozzuk.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya