SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 610

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Szarvaskői pástétom

    25 dkg csicseriborsó, 40 dkg vöröshagyma, 5 ek pálmavaj, 3 dl olaj, 3 ek kukoricaliszt, 3 ek szójaliszt, 2 tk mustár, 1 kh chili, 1 tk paprikakrém, 3 tk sűrített paradicsom, 1 ek őrölt bors, 1 ek majoránna, 1 ek vágott zeller zöldje, 9 ek zabpehelyliszt

    A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Másnap annyi vízzel, hogy egy kicsit ellepje, feltesszük főni, hozzáadjuk a borsot a majoránnát és a pálmavajat. Puhára főzzük a víz folyamatos pótlása mellett, mikor megfőtt hozzáadjuk a kukorica és a szójalisztet, utána még egyszer összeforraljuk. Sűrű főzeléket kapunk. A hagymát megtisztítjuk, összevágjuk és az olajon megdinszteljük. Ezután a zabpehelyliszt kivételével mindent összekeverünk és hosszan turmixoljuk, hogy nagyon finom szemcsézetű krémet kapjunk. A zabpehelylisztet belekeverve egy szilárd állagú pástétomot kapunk. Hűtőben két hétig eláll.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya