SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 609

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Krémsajtos-burgonyás krém

    1 nagy, héjában főtt burgonya, 1 csokor snidling vagy zöldhagyma, 10 dkg tejszín krémsajt, 2 ek kefir, 2 mk só, 1 mk őrölt fehér bors

    A meghámozott burgonyát még melegen összevágjuk, hozzáadjuk a krémsajtot, a kefirt és a fűszereket, majd összeturmixoljuk, ezután belekeverjük a nagyon finomra metélt snidlinget.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya