SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 609

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Burgonyaleves

    50 dkg burgonya, 2 dl tejföl, 1 ek olaj, 1 ek liszt, 2 db babérlevél, 1 db zöldségleveskocka, citromlé

    A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk és az olajon –kevergetve – 2-3 percig sütjük. Felöntjük 1,5 liter vízzel, beledobjuk a zöldségleveskockát, meg a babérleveleket. Fedő alatt kis lángon addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. A citromlével kellemesen savanykás ízt adunk neki, majd a liszttel simára kevert tejföllel besűrítjük.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya