SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 612

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Karalábélevél leves

    2 db burgonya, 2 db vöröshagyma, néhány karalábélevél, 1 db zöldségleveskocka, 2 dl tejföl, ízlés szerint pirospaprika, 1 kh köménymag, só, bors

    A hagymát apróra vágjuk és olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd azonnal beledobjuk a már megmosott, apróra vágott karalábélevelet és burgonyát. Így pároljuk öt percig, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük pirospaprikával, köménymaggal, meghintjük őrölt borssal, sózzuk, majd végül beletesszük a leveskockát is. Miután elkészült, tejföllel gazdagítjuk.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya