SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 560

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Savanyú káposztaleves

    50 dkg savanyú káposzta, 2 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 db sárgarépa, 1 db petrezselyemgyökér, 5 ek olaj, ízlés szerint babérlevél, só és bors

    A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd lehúzzuk a tűzről. Hozzáadjuk az apróra vágott savanyú káposztát, almareszelőn belereszeljük a már megtisztított sárgarépát és a fehérrépát. Ezután felöntjük vízzel, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel, majd készre főzzük.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya