SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 603

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Kelkáposzta fasírt

    1 közepes db kelkáposzta, 10 dkg teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér, 2 ek lenmagliszt, 3 ek szójaliszt, majoránna, borsikafű, bazsalikom, édes őrölt paprika

    A kelkáposztát megmossuk, keskeny csíkokra vágjuk, ismét átmossuk, szitán lecsorgatjuk, majd ételízesítős vízben 5-6 percig enyhén forraljuk. Az áztatott, kifacsart kenyeret, a liszteket és a megpuhult, leszűrt, lecsorgatott káposztát (a kenyeret barnarizzsel, főtt hajdinával vagy más főtt gabonafélével, sőt pelyhekkel is helyettesíthetjük) alaposan összekeverjük és fasírtokat formázunk belőle. Forró olajban vagy olajjal kikent tepsiben is kisüthetjük.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya