SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 610

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Zöldborsós rizs

    2 dl barnarizs, 20 dkg zöldborsó, néhány gyöngyhagyma, 2 ek olaj, só, petrezselyem zöldje, reszelt sajt

    A rizst megmossuk, 4 dl forró vízbe téve, enyhén sózva, takaréklángon kb. 15 percig főzzük. Ezalatt a zöldborsót olajon megpároljuk, ízesítjük finomra vágott petrezselyemzölddel, hozzáadjuk a rizshez, és még együtt főzzük 20 percig. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, összekeverjük és letakarva hagyjuk kb. 10 percig. Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya