SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 609

Könyv ajánló:



 lelekalapitvany.hu

  • Tészták és kásák
  • Egytálételek
  • Feltétek
  • Levesek
  • Pástétomok
  • Sütemények

  • A B C D E F G H I J K L M
    N O P Q R S T U V W X Y Z
    Mutasd mindet!
    Receptek
    Sajttal töltött gomba

    25 dkg gomba, 1 db vöröshagyma, 1 ek olaj, 2 dl tejföl,1 ek zsemlemorzsa, 5 dkg reszelt sajt, só, bors, ételízesítő, petrezselyem zöldje

    A gombát jól megmossuk, a szárát kitörjük. A gombadbeket felfelé fordítva tűzálló tálba rakjuk. Az olajban megpároljuk a hagymát és a gomba összevágott szárát, fűszerezzük, hozzáadjuk a morzsát és összekeverjük. Ebből a keverékből kis halmokat rakunk a gombadbekbe. Leöntjük apróra vágott petrezselyem zöldjével elkevert tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal és sütőben pirosra sütjük. Rizzsel tálaljuk.

    :: KAPCSOLAT ::
    A Spiritualitás Tudománya