SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 558

Könyv ajánló: lelekalapitvany.hu


Oldal: Első   <<  1 2 3 4 5  >>  Utolsó
2018-07-27-2018-08-05
A Spiritualitás Tudománya Meditációs Központ megnyitása

Sant Rajinder Singh Missziója az elmúlt harminc év során hatványozottan növekedett, ami az Ő fáradhatatlan erőfeszítéseinek és a kegyének köszönhető. Mintegy nyolc évvel ezelőtt, amikor a sangat kezdte kinőni az SOS Naperville-ben lévő központjában rendelkezésre álló helyet és ennek az adottságait, Maharaj Ji felvetette a bővítésre vonatkozó elképzeléseit. Három évvel később a sangaton belül létrejött a fejlesztés előkészítésével foglalkozó bizottság, és egy építészeti céggel is leszerződtek azzal a céllal, hogy dolgozzon ki terveket a közösség új

2018-06-16-2018-07-22
Hírek Chicagóból 2018. június 16-július 22.

Maharaj Ji a kérdés-felelet program keretében arról beszélt, hogyan segít a meditáció a munkahelyi konfliktusok kezelésében.

Minden ilyen szervezeti felépítés magában hordozza a feszültségek kialakulásának a lehetőségét. A bármilyen szintű csoportban dolgozók úgy érzik, hogy a felettük lévők csak az ő munkájuk gyümölcseiből élnek, csak a nevüket adják az ő erőfeszítéseikhez. Manapság különböző kultúrákból származó és eltérő hátterű emberek dolgoznak együtt. A legkülönfélébb helyzetekben adódhatnak feszültségek, ha a megértésünk, az elvárásaink, a reakcióink eltérnek másokétól.

2018-05-05-2018-06-10
Hírek Chicagóból 2018. május 26-tól

Az egyetem Goodwin Hall nevű terme teljesen megtelt Sant Rajinder Singhnek a Delhiből történt megérkezését követő első satsangjára. A Mester örömmel adott hírt a Misszió indiai eseményeiről, többek között arról, hogy a Darshan Akadémia végzős növendékei országos összehasonlításban milyen jelentős tanulmányi sikereket értek el

2018-05-05-2018-05-21
Hírek Indiából 2018. május 5-21.

Sant Rajinder Singh Mata Rita Ji társaságában május 5-én a hajnali órákban érkezett meg Delhibe. Tízezrek várták Őt a Kirpal Baghban. A Mester az üdvözlő beszédében kiemelte, hogy az egész világon hatalmas ütemben növekszik az érdeklődés a spiritualitás és a meditáció iránt. Ez az út nagyon egyszerű, könnyen érthető, de nehéz átültetni a gyakorlatba.

2018-04-07-2018-04-29
Hírek Chicagóból 2018. április 7- 29.

2018-ban ez volt Sant Rajinder Singh első satsangja a nyugati féltekén. A konferenciaterem zsúfolásig megtelt az Észak- és Dél-Amerika legkülönbözőbb térségeiből, az Európából és más kontinensekről érkezett hallgatósággal.

A Mester a bevezetőjében nagy örömének adott hangot, hogy újra Chicago térségében folytatódnak a spirituális programjai. Majd részletesen beszámolt az elmúlt hónapokban az indiai sangattal eltöltött idejéről. Nemcsak a Misszió tagjainak a száma emelkedik hatalmas ütemben, hanem a spirituálisan tudatossá válás mértéke is. Ezt tanúsította a punei és az agrai látogatása – állapította meg. Majd az új chicagói központ munkálatainak állapotáról azt mondta, hogy közeledik a befejezése. Itt örömmel fognak látni mindenkit, aki Istent keresi. Az új központ a korábbiaknál majd sokkal több ember számára nyújt helyet a rendszeres meditációs visszavonulásra, valamint a közös programokra. Az együttlétek szinergiája gyorsabb benső fejlődést tesz lehetővé.

Oldal: Első   <<  1 2 3 4 5  >>  Utolsó
:: KAPCSOLAT ::
A Spiritualitás Tudománya