SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 548

Könyv ajánló: lelekalapitvany.hu

Istenember

Sant Kirpal Singh

Reggeli beszélgetések

Ha a figyelmünket, a lelkünk külső kifejeződését teljesen, mindenestül Istennek, az Istenembernek adjuk, akkor nem az arcát, hanem a belőle áradó Fényt fogjuk látni. Ez az ismérve annak, aki kifelé alszik, a bensőben pedig felébredt. A figyelmünk, vagyis a surat élteti, működteti a fizikai testünket. A premi, Isten szeretője bár ebben a világban él, de mégis ezen túl. Az igazi szeretet végső kiteljesedése az emberszeretet, amely a lélek természetes jellemzője. Isten szeretet, a szeretet Isten, és az Ő része, a lelkünk a mi valódi énünk.

Ha a koncentrált figyelmünket visszavonjuk a külső világból, utána bármerre irányítjuk azt, teljesen és kizárólag csak ott vagyunk. Amikor a Mesternek adjuk, olyanná válunk, amilyen Ő. Ami a Mester lényege, az továbbsugárzódik a mi bensőnkbe is, visszatükröződik bennünk.

Ha a lélekenergiánk teljesen visszavonódik kívülről, és elmerülünk a Mesterünkben, akkor mikro-istenné formálódunk. Ennek elérése érdekében váljunk az elménk, a testünk és a lelkünk átadásával igazi követőkké! Így a Mester részévé leszünk. Egy napon felfedezzük, hogy többé már nem azok vagyunk, akik korábban voltunk. Sőt, mi több, ha most visszapillantunk a múltba, láthatjuk, hogy a korábbiaknál jobbá változtunk.

:: KAPCSOLAT ::
A Spiritualitás Tudománya