SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 612

Könyv ajánló: lelekalapitvany.hu

Istenember

Sant Kirpal Singh

Új élet a világban és Istenben

Kirpal Singh az 1972-es világkörüli útja során Philadelphiában ellenőrizte, és adta áldását ennek a gyűjteménynek a kiadására, amely sokféle témakör szerint foglal egybe a spirituális munkássága sok éve alatt megjelent írásaiból egy hatalmas csokornyit.

A könyv három részből áll. I. Rész: Meditáció; II. Rész: Új élet a világban; III. Rész: Új élet Istenben.

A szerző magával ragadó szépségű stílusban, könnyen érthető formában tárja elénk a spirituális út mélységeit. Rendkívül élvezetes olvasmány mind az útkeresők, mind a tanítványok számára.

„Aki rálelt a tökéletes Mesterre, és kifejlesztette az abszolút szeretetet Őiránta, állhatatosan dolgozik önmaga minden hibától való megtisztításán, és fogékony kehellyé válik az isteni kegy befogadására. Felmerülhet a kérdés: Miért kerül a misztikus ösvényen kiemelt hangsúly az önátadás szükségességére? A válasz egyszerű: az ego, az énközpontúság utolsó maradványainak a teljes felszámolása, és a szeretet tárgyában való tökéletes elmerülés nélkül nem érhető el az összes érzék rendíthetetlen koncentrációja, amely az egész benső fejlődés előfeltétele.

A spirituális útkereső célja messze túl van a személyiség határain. Az ő küldetése az egyesülés az Abszolúttal, és ez összeférhetetlen a határokkal, amelyek az embereket elválasztják egymástól. Aki nem képes az egója fölé emelkedni amely ezeket a korlátokat felállította az nem remélheti, hogy eléri azt a szintet, ahol nincs helye semmilyen különbözőségnek, és ahol felismeri minden élet egységét.”

:: KAPCSOLAT ::
A Spiritualitás Tudománya