SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 612

Könyv ajánló: lelekalapitvany.hu

Lelkünk megerősítése meditációval

Sant Rajinder Singh

Az isteni szeretet ölelésében

Az isteni szeretet ölelésében című könyv történetek, emlékek gyűjteménye, amelyek a világszerte tisztelt, elismert meditációs szakértő és spirituális Mester, Sant Rajinder Singh kegyéről, oltalmazó szeretetéről szólnak.

Spirituális munkássága eddigi 26 éve alatt megszámlálhatatlanul sokan vettek részt ösztönzést adó meditációs és egyéb spirituális programjain. Az Ő tanítványaként több mint egymillióan követik a Sant Mat útja nagy Mestereinek spirituális tanítását.

A könyv történeteiben azok hálája fogalmazódik meg, akik személyes tapasztalatokat szereztek az Ő szerető jelenlétéről az életükben. Az Ő figyelmes gondoskodása, az áldásai nemcsak a napi életükben érik el a tanítványokat és azok szeretteit, hanem a spirituális szinteken is. A könyv első kézből származó történetei szemléletes képet nyújtanak egy igazi, élő spirituális Mester szerepéről, jótéteményeiről.

Az isteni szeretet ölelésében könyvcím utal arra a hatalmas kegyre, szeretetre és vezetésre, amelyben Sant Rajinder Singh és az előtte munkálkodó nagy Mesterek körülölelik, felemelik és táplálják a lelkeket az Istenhez visszavezető utazásukon.

:: KAPCSOLAT ::
A Spiritualitás Tudománya