SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 604

Könyv ajánló: lelekalapitvany.hu


Sant Rajinder Singh - Újévi Üzenet 2020

Ahogy belépünk 2020-ba, mindenkinek nagyon boldog Újévet kívánok! 20 év – a 21. század egyötöde – már véget ért, és most kezdődik a következő 20 év.

Ha előretekintünk a 21. század következő szakaszára, a reményeink és az álmaink arra irányulnak, hogyan tehetnénk ezt az időt békéssé és boldoggá.

Az élet ezen a bolygón mindig kihívásokkal teli. Személyes szinten mindannyian nehézségeken megyünk keresztül. Van, amikor egészségi gondjaink támadnak, máskor anyagi veszteség ér bennünket, vagy kapcsolati problémákkal kerülünk szembe. A konfliktusok állandóan jelen vannak a világban. Hogyan lelhetünk rá a békére és a boldogságra, amikor a küszködés része az emberi létezésnek?

Az új esztendő küszöbén szeretnék egy utat ajánlani arra, hogy megtalálhassuk a békét a zűrzavaros világban. A megoldás egy négyszavas mottóba sűríthető össze:

Meditáljunk nagy bőségben 2020-ban!

Nem tarthatjuk az ellenőrzésünk alatt azt, hogy mi történik velünk vagy másokkal a külső világban.

A meditáció viszont kulcs a békéhez és a boldogsághoz. A meditációban rátalálhatunk a bensőnkben az állandó béke és öröm állapotára.

Bárhol és bármikor meditálhatunk. Amikor az élet nehézzé, keménnyé válik, kiragadhatunk belőle valamennyi időt a meditációra. Az élet külső nehézségei elszállnak, ha elmerülünk önmagunkban, visszahúzódunk a bennünk lévő békés menedékhelyünkre.

A benső Fényre és Hangra történő meditáció a Fény óceánjához kapcsol bennünket, és az egyetemes összetartozás, valamint az isteni szeretet oly felemelő hatású, hogy egy időre megfeledkezhetünk a külső problémáinkról. Ahogy egy nyaralás segít abban, hogy egy kicsit kiszakítsuk magunkat a stresszel teli mindennapokból, a meditáció ehhez hasonlóan kínál valamennyi időt arra, hogy távol tudjunk maradni a külső feszültségektől, amelyekkel ott szembesülünk. Amikor kijövünk a meditációból, örömteli, emelkedett állapotban vagyunk képesek tölteni az egész napot. Ez erőt ad ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan, higgadtan tudjunk szembenézni az élet kihívásaival.

Amikor felpezsdítő örömre lelünk önmagunkban, felismerjük, hogy az élet több a fizikai világnál. A bensőnkben olyan régiók léteznek, amelyekben ott zeng a Mennyei Muzsika, és ott ragyog a Fény, isteni szeretettel töltve meg a szívünket. A meditációban bármikor rácsatlakozhatunk a benső kincsestárra.

Minél többet meditálunk, az életünk annál inkább megtelik eksztázissal és békével. A külső világon vagy a kihívásokon, amelyekkel minden nap szembekerülünk, nem változtathatunk. Ám választhatjuk azt is, hogy felfedezünk egy helyet a meditációban, amely mentes minden problémától. Az új esztendőben ültessük a gyakorlatba ezt a négy egyszerű szót!

Meditáljunk nagy bőségben 2020-ban!

Azt kívánom, hogy ez a mottó vezessen át bennünket a 21. század következő szakaszán, és töltse be a szívünket örök békével, örömmel!


A legnagyobb szeretettel,


Rajinder Singh

:: KAPCSOLAT ::
A Spiritualitás Tudománya