SSE | Könyv | DVD
 

  Felhasználónév:
  
  Jelszó:
  
   

Felhasználók: 610

Könyv ajánló: lelekalapitvany.hu


Sant Rajinder Singh - Újévi Üzenet 2021

Mindenkinek a legmelegebb újévi jókívánságaimat küldöm. A szívem legmélyéből fakadó fohászom az, hogy az új esztendő, 2021 vezessen ki bennünket a sötétségből a Fénybe.

A 2020-as év, amelyen éppen túlhaladtunk, nehéz és kihívásokkal teli idő volt ezzel a sorsdöntő világjárvánnyal, amely az egész emberiséget érinti. Mély hálámat ajánlom fel mindenkinek, aki részt vállal az emberiség nemes szolgálatában. Nagy áldozatot hoznak mindazok, akik a frontvonalban teszik a dolgukat, vagy az otthonokban elszigetelten számtalan életet mentenek meg azzal, hogy nem terjesztik tovább a vírust. Mivel mindkettő nehéz feladat, Isten áldásai és szeretete ráárad mindannyiótokra a szeretetért és a szolgálatért, amelyet világszerte adtok Isten gyermekeinek.

Együttérzek veletek és a családotokkal ezekben a nehéz időkben, akár betegséggel, anyagi gondokkal küszködtök, akár egy szeretett személytől kellett örökre megválnotok. Sokan kérdezik, miként küzdhetnénk meg a legjobb módon ezzel a helyzettel? A jó hír az, hogy nem vagyunk egyedül. Ha befelé fordulunk, felfedezzük, hogy Isten mindig velünk van, vezet és oltalmaz bennünket, mert mindannyiunkat végtelenül szeret. A meditációban megtapasztalhatjuk magunkban az Ő jelenlétét.

Ha csendben ülünk, és befelé fókuszáljuk a figyelmünket, akkor összekapcsolódunk az Isteni Fénnyel és Hanggal. Amint belemerülünk ebbe az Áradatba, bizonyságot szerzünk a szépséges spirituális látványokról, a Fényről, a benső Muzsikáról, az isteni szeretetről, és elérjük a lelkünk egyesülését Istennel.

Nem számít, hogy kívül mennyire sötét az élet, a meditációban rácsatlakozhatunk a benső Fényre, amely megtölt bennünket elmúlhatatlan békességgel és boldogsággal.

Ezért az új esztendőre ezt a mottót választottam:

Fürödjünk a benső Napban 2021-ben!

Mindannyiunkban ott ragyog egy benső Nap. Ez Isten Fénye, amely ott tündököl minden lélekben. A meditációban megtapasztalhatjuk ezt az örökké fényárban úszó benső égitestet. Mialatt a külső Nap fénysugarakat küld a szemünkbe, a benső pedig az isteni Fény hullámaival borítja fénybe a spirituális szemünket. Az isteniség Fénye megérinti a szívünket és a lelkünket, megtöltve isteni szeretettel, békességgel és örömmel.

A Fényben fürödve a lelkünk mámorosan táncol. A meditáció segítségével kedvünk szerint bármikor lubickolhatunk a benső Nap Fényében.

Amikor az élet sötétsége erőt vesz rajtunk, az Isteni Fényre történő meditáció boldoggá tesz bennünket. Újult erővel tudunk szembeszállni az élet kihívásaival. Azt is felfedezzük, hogy minden emberi lényben ugyanaz a Nap ragyog, mint bennünk. Amikor ráébredünk az egységünkre, a külső különbségek elmosódnak, és Isten egyetlen családja tagjaiként kívánunk szolgálni másokat. Ekkor nemcsak élvezzük a benső Napot, hanem a fénye szétsugárzódik belőlünk, bármerre járunk. A Fény eszközeiként Fénnyel árasztjuk el a sötétséget. Amint mindannyiunk saját fényessége egyre ragyogóbbá válik, ezek végül egyetlen hatalmas Fénnyé formálódnak, amely bevilágítja az egész világot.

Azért imádkozom, hogy 2021 töltsön be mindenkit Fénnyel, spirituális szeretettel és soha el nem múló boldogsággal.


A legnagyobb szeretettel,


Rajinder Singh

:: KAPCSOLAT ::
A Spiritualitás Tudománya